Restaurangen


Restaurangen vid Julita Wärdshus drivs från och med 2023 av ägarna bakom Michelinkrogen Aira i Stockholm. Kökschef Gustav Leonhardt ansvarar för restaurangen som serverar en fast avsmakningsmeny, med fokus på nordiska och lokala sörmländska huvudråvaror. Vi erbjuder bokning i form av paket där middag, övernattning i historiska herrgårdsflyglar och lantlig hantverksfrukost i restaurangen ingår.

Restaurangen är stäng för säsongen, välkomna åter 2024.

Boka härLogierna är relativt enkla och belägna i gamla herrgårdsflyglar där en del härstammar från mitten av 1500- talet. Faciliteterna i rummen är därför högst varierande och vi ber er att läsa beskrivningarna noga innan ni bokar så att ni vet vad rummet erbjuder.

Alla bokningar är bindande och kan inte avbokas eller återbetalas. Däremot går det bra att överlåta bokningen till annan person. Bokningen bekräftas genom betalning.

Önskar ni att enbart boka middag i restaurangen utan övernattning sök datum under ”incheckning”. Där finner ni ett alternativ som heter Middag i Restaurangen – Avsmakningsmeny. Bokningen bekräftas genom betalning. Pris 1950kr.